twee llittle zusters wandelen en plaatsings op het gras genieten van de zonnige dag - kunstof stockfoto's en -beelden

De gebieden die de meeste ondernemers in hun huis verkiezen, zijn omwille van netheid en bescherming. Vrouwen houden er over het algemeen alleen van om hun huis schoon, eenvoudig en veilig te houden, zodat het hun thuis is. De meeste commerciële beloningskantoren zijn open, overdraagbaar en luchtig.

Deze beloningskantoren zijn specifiek voor het type bedrijf. Schoonheidssalons hebben bijvoorbeeld niet veel privacy nodig en privacy is voor hen een grote factor. Verder hebben ze een schone en veilige omgeving nodig om hun vak uit te oefenen. Een andere zakenman vraagt ​​een vergoeding om al zijn afdelingen in een kantoorgebouw te hebben, waarvan sommige misschien buiten. De omgeving in beloningskantoren is ideaal omdat het de aandacht trekt van de mensen die zich aangetrokken voelen tot de schoonheidssalon.

Om het huis compleet te maken, zoek je eerst een kamer met een specifiek type activiteit. Wilt u een kleine woonkamer ontwerpen voor uw breedte 47 "en daarom heeft u Diane Desk nodig. Deze Diane Desk is ruimtebesparend en kan een minimale tuinruimte in beslag nemen, aangezien de minimaal vereiste hoogte 54" is. Je hebt ze allebei nodig, want ze hebben verborgen compartimenten eronder waardoor planken aan de achterwanden mogelijk zijn. Diane Desk kan ook een afsluitbare deur hebben.

De binnenruimte geeft u de keuze in kleur en stijl. Het is belangrijk voor uw klanten dat u wilt geven, omdat sommigen voelen dat u een communicatief persoon bent. De andere reden voor vaders om voor Diane Desk te kiezen, is dat het er modern en premium uitziet. Het plaatsen van uw waarderingsvlag in de basis zal resulteren in een strak ogende afwerking. Het uiterlijk van Diane Desk is onberispelijk en een perfecte kans.

Als het op het patroon aankomt, kun je de volgende patronen kiezen, The Candy stripe Series. We hebben een duidelijke versie van dit patroon om af te drukken in een spectaculaire randafwerking. U kunt een combinatie maken van zuurverdiende herinneringen en de minst dure investeringen. Raadpleeg de afbeelding en afbeelding voor uw metingen, aangezien de afmetingen worden weergegeven.

Het bovenste gedeelte van Diane Desktop heeft een rode kleur, het is bevestigd aan een onderste gedeelte in blauw. De twee delen zijn verbonden met een overlay van groen. Het blauwe gedeelte kan worden gerangschikt als rechts, links of deurknop.

De voorkant van Diane Desktop heeft een duidelijk scherm dat hoort bij de rode bovenkant, gevolgd door een vuil groen gedeelte. Het rode gebied is ontworpen om de illusie op de groene plastic bovenkant te geven, het groene gebied wordt het scherm achter het bureau.

De achterkant van Diane Desktop bevat voldoende ruimte voor het virtuele bureau. Dit onderdeel geeft de illusie van een echt bureau. Er is een bureaublad gemaakt en met een plastic groepering bedekt het het hele bureaublad, waardoor privacy wordt geboden en ruimte wordt gebruikt.

De centrale put van Diane Desktop is ontworpen om uitbreidbaar te zijn. Hierdoor kunnen verschillende maten Mandarijnen het gebruiken en wordt het comfort van klanten vergroot.

Deze beloningswoningen zijn als een kunstwerk. Elke kamer heeft een andere betekenis en ziet er elke keer dat je er gaat anders uit. De eenvoud van de huizen, eenvoudige planken en kasten creëren de omgevingen waarin we leven. We zullen genieten van elk huis dat we ontwerpen.